top of page

Darázsirtás Keszthely környékén

A hazánkban élő darázsfajok száma körülbelül tízezerre tehető, ami igen komoly szám. Ez pedig allergia esetén igen komoly veszélyt jelenthet, éppen ezért mindenképpen és mielőbb el kell őket távolítani az otthonunk közeléből. Ilyenkor hasznos egy szakember által végzett darázsirtás Keszthely területén. Lássuk, miről is van szó pontosan és mi mindent érdemes tudni a témával kapcsolatban!


Miért fontos, hogy a darázsirtás Keszthely városában is el legyen végezve?

A helyzet az, hogy darázscsípés esetén méreg jut a szervezetbe, amely allergiás reakciót, ezáltal pedig akár fulladást is okozhat az arra érzékeny emberek számára. Ez a lakosság körülbelül 2 százalékát érinti. Ám nem nyugodhat meg az, aki egyszer komolyabb következmények nélkül átvészelt egy darázscsípést. Ugyanis ez nem feltétlenül alakul ki gyermekkorban, akár idősebbek körében is váratlanul kiütközhet egy csípés nyomán., Éppen ezért mindig óvatosnak kell lennünk. Ráadásul a darazsak igen harcias rovarok, nem érdemes piszkálni a fészküket. Ugyanis ha veszélyt éreznek, akkor azonnal támadnak.


Hol kell óvatosnak lenni?

Az otthonunk közelében legtöbbször lódarázs, francia darázs vagy német darázs fordulhat elő. A fészkeik pedig jellemzően fák odvában, padlásokon vagy a földben található lyukakban találhatók. Általában fekete sárga csíkok találhatók rajtuk, szárnyaikat pedig két oldalukon maguk mellé tudják simítani.


Nem marad észrevétlenül egy darázsfészek sem

Nem kell aggódni, ha szakembert, hív, nem marad rejtve egyetlen fészek sem, még a nehezen elérhető helyeken sem. A rejtett darázsfészkek gyorsabb felkutatása érdekében ugyanis hőkamerával is dolgozom, sőt, a magasban, szűk és veszélyes helyen lévő kártevő- vagy darázsirtás elvégzése sem okozhat számomra meglepetést. Sürgős esetben hétvégén vagy éjszaka egyaránt vállalok darázsirtást, így egy percig sem kell tartania a zümmögő vendégek miatt.


Miért fontos szakembert hívni a darázsirtáshoz?

Mindenképpen fontos mielőbb szakembert hívni a helyszínre, nem érdemes házi módszerekkel próbálkozni. Így a darázsirtás szakszerűen és teljes biztonsággal, és hatékonysággal lehet elvégezni, szemben a házi megoldásokkal, amelyek igen veszélyesen lehetnek és nem száz százalékig hatékonyak. Éppen ezért érdemes engem tárcsáznia, ha amire szüksége van, az darázsirtás Veszprém megye területén. Így hamar visszatérhetnek az otthonába a nyugodt és megszokott hétköznapok, amikor nem kell aggódnia, amikor döngicsélést hall.


Forduljon hozzám bizalommal!

Egészségügyi kártevőírtó és egészségügy gázmester végzettséggel is rendelkezem; több ezer sikeres darázsirtás bevetésen vagyok már túl, így bátran felkereshet ha a feladat darázsirtás Keszthely területén. A városban nagyobb munka esetében a felméréshez és az árajánlathoz tartozó kiszállás minden esetben ingyenes. Bármilyen típusú rovar- és rágcsálóirtást biztonságosan és hatékonyan végzek el.


Vagyis ha amire szüksége van az darázsirtás Keszthely városában vagy a megyében, forduljon hozzám bizalommal!


17 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page