top of page

Hatékony darázsirtás Veszprém megye területén

A darazsak megjelenése egy háznál bizony komoly aggodalomra adhat okot, hiszen enyhe vagy súlyos allergiás reakciók is előfordulhatnak egy-egy csípést követően. Mindezekre nyújt tökéletes megoldást a darázsirtás Veszprém megye környékén, szakember segítségével.

Darázsirtás Veszprém megye területén emelőkosaras teherautóból

Előfordulhat, hogy olyan magasan telepszenek meg a darazsak, hogy ahhoz egy létre használata már nem lenne elegendő. Ám az ellenük való védekezés a nehezen elérhető helyeken sem lehetetlen.


Rejtett darázsfészek irtás bontás nélkül

Főként a német darazsakra jellemző, hogy az épületek szerkezeteibe, a falazatba, stukatúrba, födémbe költöznek, ami nagyon bosszantó lehet, ha még a falat ki is kell bontani miattuk. Ráadásul tömegesen megjelenve könnyen az ott élő emberekre is rátámadhatnak. Azonban megfelelő védőruhában és professzionális eszközökkel bontás nélkül is megvalósítható az irtás.


Darázsirtás lakótérben

Nem ritka eset az sem, hogy a lakótérben raknak fészket a darazsak. Kifejezetten kedvelik például a gipszkarton falakat, ugyanis a mennyezeten könnyedén átrághatják magukat. A darázsirtás során alkalmazott irtószer és technológia emberekre, házi kedvencekre semmilyen veszélyt nem jelent és kellemetlen szaggal nem jár.


Darázsirtás földlyukban

A német darazsak előszeretettel fészkelnek földalatti járatokba, üregekbe, amelyek akár két méter mélyen is lehetnek. A megfelelő védőöltözet és eszközök nélkül a hirtelen kirajzó több száz darázs életveszélyes lehet. Nagyon fontos, hogy ha ilyet észlel, akkor semmiképpen ne fedje le vagy tömje be a kijáratot, ne öntsön bele semmit és ne alkalmazzon darázsirtó szert sem, ugyanis így könnyen feldühítheti a darazsakat.


Darázsirtás redőnytokban

A német és a kecskedarázs kedvelt fészkelőhelye a redőnytok, ami miatt egy idő után lehetetlenné válik a redőny használata és egyre több darázs jelenik meg az ablak környékén. Ilyenkor is mindenképpen szakember segítségét ajánlott kérni.


Darázsirtás padláson

Amikor a cserepek között hemzsegnek a darazsak, akkor nagy valószínűséggel padlás- vagy déli papírdarazsak költöztek a felső szintre, amelyek kifejezetten kedvelik a cserepek alatti részt és a gerendákat is. A megfelelő technológiával az irtás abban az esetben is kivitelezhető ha a cserepek alatt párazáró fólia van elhelyezve.


Darázsirtás Veszprém megye területén garanciával

Fontos tudni, hogy ha engem hív, akkor az irtás és a fészek eltávolítása után sem hagyom magára. A darázsirtás Veszprém megye területén garanciális tevékenység részemről, mely a kezelt fészekre és az adott tárgyévre vonatkozik.


Vagyis ha darazsakkal találkozik az otthona vagy munkahelye területén, akkor mindenképpen érdemes szakembert hívni a helyszínre, aki mielőbb a lehető legnagyobb biztonságban végzi el az irtást és az ezzel kapcsolatos feladatokat. Így nem kell aggódnia támadás vagy csípés miatt sem.

7 views0 comments

תגובות


התגובות הושבתו לפוסט הזה.
bottom of page