top of page
Writer's pictureBauer Attila

Hatékony darázsirtás Veszprém megye területén

Először csak azt veszi észre, hogy napról napra több darázzsal találkozik az otthonában vagy az udvaron, majd később egyre több egyed jelenik meg. A zümmögő „új lakók” egyre több aggodalomra adhatnak okot ilyen szituációban, a megoldáshoz pedig érdemes tapasztalt szakember segítségét kérni. Ha amire szüksége van az darázsirtás Veszprém megye területén, akkor most a legjobb helyen jár.

Nem kevés olyan eset látott már napvilágot, amikor valamilyen sérülés vagy káreset történt abból kifolyólag, hogy laikusok próbálták megoldani a darazsak eltüntetését egyedül. Ez ugyanis hírül sem annyira egyszerű és veszélytelen feladat, mint az elsőre tűnik. Hiszen a csípés mellett okozhat problémát az is, hogy léteznek olyan kártevők melyeknek irtása magas biológiai és irtószer ismeretet igényel és ennek hiányában veszélyes is lehet. Jómagam egészségügyi kártevőirtó és egészségügy gázmester végzettséggel is rendelkezem és több ezer sikeres irtáson vagyok már túl, így nem okoz számomra gondot a darazsak irtása még a nehezen hozzáférhető helyeken sem. Megkeresését követően jellemzően még aznap vagy másnap kiszállok a helyszínre, hogy felmérjem és megtervezzem a munkafolyamatot. Amennyiben a darázsirtás Veszprém megye területén esedékes és nagyobb munkáról van szó, a kiszállás ingyenes.


Miért veszélyes, ha darázsfészkek van a környezetünkben?

A hétköznapokban a darazsak okozhatják a legtöbb bosszúságot, ezért első sorban darazsak irtására specializáltam vállalkozásomat. Ezen a téren kiemelkedő a tudásom és a rendelkezésre álló eszköztáram. Hiszen egy darázscsípés során olyan különböző anyagok jutnak a szervezetbe, amelyekre minden emberi szervezet másképpen reagál. Van, aki a csípés fájdalmán kívül semmit sem érez és nem okoz számára problémát. Ám vannak olyanok is, akik esetében enyhe vagy akár egészen súlyos allergiás reakciók is előfordulhatnak, ez pedig bizonyos esetben akár halálos kimenetelű is lehet. Ráadásul mindez később is kialakulhat. Ez azt jelenti, hogy ha valakinek korábban nem okozott gondot a darazsak támadása, évekkel később viszont komoly tüneteket produkálhat utána.


Semmi nem marad láthatatlan

Nem ritkán fordul elő, hogy a darázsfészkek alig látható, nehezen hozzáférhető helyen vannak, így a megrendelő maga sem tudja olykor, honnan jönnek elő a darazsak. A rejtett darázsfészkek gyorsabb felkutatása sem akadály számomra, ugyanis ilyen esetekben hőkamerával is dolgozom. A magasban, szűk és veszélyes helyen lévő kártevő- vagy darázsirtás elvégzése sem okozhat számomra meglepetést, hiszen ezeket is hatékonyan el tudom távolítani. Így legyen szó épületekben, falakban, padlástérben, eresz alatt vagy akár tűzfalon megbúvó fészkekről, én megtalálom őket. Amennyiben pedig sürgős esetről van szó, hétvégén vagy éjszaka egyaránt dolgozom.


Vagyis ha azt tapasztalja, hogy darazsak költöztek a közvetlen környezetébe és szeretné elejét venni a komolyabb problémának, állok rendelkezésére, forduljon hozzám bizalommal!


52 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page